Singgahsana Kitchen
Just another WordPress.com site

Puding Lapis de Coco

Ini adalah projek nak manghabiskan saki baki swiss roll dan susu cair lebihan daripada coffee cheese cake entri sebelum ni….maka terhasil lah puding lapis yang penuh dengan rasa lemak berkrim. Jenuh juga lah nak beri nama tapi bila lihat semua lapisan berasaskan coklat….datanglah idea dengan nama puding lapis de coco. Buat masa ni tak dapat nak share resepinya (eh…ada ke yang mintak…ntah-ntah aku je yang terperasan…hehehe….), nanti-nantilah sebab semuanya datang secara spontan olahan daripada beberapa resepi puding yang pernah dicuba. Jamu mata je lah dulu yer….

No Responses to “Puding Lapis de Coco”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: