Singgahsana Kitchen
Just another WordPress.com site

Cara Pandan & Cara Coklat Kelapa Parut


CARA COKLAT KELAPA PARUT
CARA PANDAN

SEMUA TAHU KAN KUIH APA TU. YA, ITU LAH KUIH CARA…SALAH SATU KUIH YG POPULAR DARI DULU MALAH HINGGA KINI IA TETAP TERUS MENJADI PILIHAN SAMADA UTK SARAPAN, MINUM PETANG MAHUPUN DI MAJLIS2 KERAIAN. SELAIN CARA PERISA PANDAN YG BIASA KITA LIHAT, IA JUGA BOLEH DIPELBAGAIKAN DGN PERISA JAGUNG, COKLAT DAN TABURAN INTI DAGING ATAU AYAM DIATASNYA YG DI KENALI SEBAGAI CARA BERLAUK. MUNGKIN DGN ADANYA KUIH CARA PELBAGAI RASA DAN WARNA AKAN MENARIK MINAT KANAK2 ZAMAN KINI UNTUK TERUS MENIKMATI DAN MENGGEMARI KUIH TRADISI KITA.

No Responses to “Cara Pandan & Cara Coklat Kelapa Parut”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: